VEPŘOVÉ PLÍČKY (pajšl)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: Vepřové plíčky, cibule, sůl, nové koření, bobkový list, celý pepř, smetana, hl. mouka.
POSTUP PŘÍPRAVY: Do vody dáme vařit cibuli, sůl, nové koření bobkový list a celý pepř. Přidáme vepřové plíčky, které uvaříme doměkka. Maso vyndáme a nakrájíme. Do čistého vývaru zavaříme smetanu rozkvedlanou s trochou mouky. Maso dáme zpět do omáčky a dochutíme. Podáváme s brambory nebo knedlíky.


VEPŘOVÉ PLÍČKY (pajšl) VEPŘOVÉ PLÍČKY (pajšl)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1409 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz